Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Pressmeddelande 2022-04-20: Dansföreställning i simhallen

2022-04-20

Västerviks kommunkoreograf Gabriella Engdahl med vänner bjuder in till dansföreställningen The Normal World i Västerviks simhall. Föreställningen kan ses flytande på en dyna eller från kanten vid sidan av poolen.

Jag ser fram emot att visa The Normal World i Västerviks simhall som ett startskott för mitt år som kommunkoreograf. Föreställningen är surrealistisk med lekfulla inslag och den passar en bred publik, säger Gabriella Engdahl.

The Normal World framförs av professionella dansare från London. Det är en modern dansföreställning som följer fyra karaktärer när de utforskar begreppet identitet i ett landskap av uppblåsbara kostymer. Föreställningen utforskar hur långt vi är villiga att gå för att upprätthålla en bild av oss själva för andra. Humor blandas med djupt allvar i en surrealistisk atmosfär med oändligt solsken, uppblåsta identiteter och inbjudande vatten.

Det här är jättespännande, något helt nytt. Jag hoppas att föreställningen ska locka en ny publik som får upp ögonen för simhallen. Och kanske öppnar det för idéer om andra typer av kulturevenemang i lokalerna, säger Helene Lambertsson, områdeschef för simhallen i Västervik.

Föreställningen visas 29 april klockan 17:00 och 19:00 samt den 30 april klockan 11:00. Föreställningarna kostar inget extra men ordinarie inträde till simhallen gäller. Det är begränsat antal platser på varje föreställning så först till kvar gäller. Badkläder rekommenderas, men är inget måste.

Föreställningen har ingen åldersgräns men rekommenderas från 10 år.

Koreograf: Gabriella Engdahl
Dansare: Thea Kallhed Möller, Kathryn Fisher, Anouk Jouanne och Gabriella Engdahl

Sidan senast granskad den 20 april 2022