Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Bakom kulissen på scenen

Kulturskolan

Kulturskolan vill värna om och verka för ett levande musik- och kulturliv i Västerviks kommun. Målet är att du som undervisas på skolan får glädje av att kunna spela, sjunga, dansa och spela teater! 

Vi hoppas att du ska finna något som kan intressera just dig på våra sidor! Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Skolan finns i Ungdoms- och kulturhuset Mejeriet och åker också ut till flera skolor i kommunen.

Kulturskolan vill att du som kommer till oss får utvecklas i din egen takt, i en kreativ och trygg miljö. När du känner dig redo får du chansen att stå på scen och uppträda vid olika tillfällen. Vi vänder oss i första hand till barn och ungdomar men även vuxna i mån av plats. 

Välkommen till Kulturskolan!

Mejeriet kulturskolan

Kurser och anmälan

Kulturskolan har en digital kurskatalog och ett registreringssystem som heter Studyalong. Här kan du se aktuellt utbud men även göra intresseanmälan.

 

 Anmälan till Kulturskolans kurser

Är du en vuxenelev som vill boka en plats men inte hittar något i kurskatalogen? Kontakta oss på kulturskolan@vastervik.se så hjälper vi dig

Sidan senast granskad den 21 september 2023