Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Entré Mejeriet

Ungdoms- & kulturhus, Mejeriet

Mejeriet är en kreativ plats där barn och unga får mycket plats, men där alla är välkomna! Här kan du fika, spela musik, dansa, kolla på film, sjunga, spela teater,  gå på konserter och andra arrangemang. 

Huset innehåller fem våningsplan fyllt med 90 rum. Där finns replokaler, undervisningssalar, mötesrum, dansstudios, café, ungdomsmottagning, kontor, teaterrum och scener i olika storlekar.

Verksamheter i Mejeriet

  • Mejeriet UNG – Verksamhet vänder sig främst till dig som är 13-19 år. Men vi har även hand om caféet som är mittpunkten i huset och dit alla är välkomna. Kontakta oss på 010-355 56 83.
  • Kulturskolan – Är du intresserad av musik, sång, dans eller teater ska du vända dig hit. De har ett helt våningsplan med undervisnings- och orkestersalar. 
  • Kulturkontoret – Kulturkontoret arbetar bland annat med kulturfrågor som rör samordning, kultur och hälsa, offentlig konst, kulturarv, kulturmiljö och kulturbidrag. Om du tillhör en kulturförening kan du vända dig till kultursamordnaren för att få råd. Vill du boka lokal kontakta då oss på telefon nr: 010-355 55 04.
  • Sensus – Det är till dom du ska vända dig om du vill hyra en replokal för att spela med ditt band. De har även en DJ-studio för dig som vill bli DJ, men även produktionsmöjligheter. Finns något du vill lära dig eller nåt du vill bli bättre på så kan du starta en studiecirkel.
  • Ungdomsmottagningen - Hit kan du komma för preventivmedelsrådgivning, graviditetstest, testning av könssjukdomar med mera. Kontakta oss på 0490-863 80.
  • Kung – Kultur utan några gränser är en ungdomsförening som fixar små och stora arrangemang. Medlemskapet är helt gratis och har du idéer på evenemang du vill ska hända så kontakta dem.
Sidan senast granskad den 19 september 2023