Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Sommarjobb 2024

Vad roligt att du är nyfiken på att sommarjobba hos oss! Vi har sommarjobben där du både har roligt och samtidigt får betalt. Det handlar om arbeten där du gör skillnad och skapar livskvalitet för andra människor - varje dag. Men vad innebär det rent praktiskt? Det berättar vi mer om här!

Ansök här!

Här kan du ansöka direkt till sommarjobb som stöd till personer med funktionsvariation

Här kan du ansöka direkt till sommarjobb inom äldreomsorgen

Sommarjobb stöd till personer med funktionsvariation

Här får du möjlighet att jobba på en gruppbostad, i daglig verksamhet, som boendestöd eller som personlig assistent i någon brukares hem. Här jobbar du med ett gäng härliga personer i olika åldrar som är som alla andra men behöver lite extra stöd i vardagen för att få det att fungera. Det är ett sommarjobb som ger dig många fina minnen och bra erfarenheter för din framtid, oavsett vilken väg du sedan väljer i livet. 

Här kan du läsa mer om vad det innebär att jobba som stöd till personer med funktionsvariation

 

Sommarjobb inom äldreomsorg

Att jobba med äldre människor är fantastiskt! Du får träffa, stötta, vårda, glädja, hjälpa och snacka med äldre människor som ofta har väldigt spännande livshistorier att dela med sig av. Du kan jobba både på ett äldreboende och inom hemtjänsten. 

Här kan du läsa mer om vad det innebär att jobba inom äldreomsorgen

 

Vanliga frågor och svar om sommarjobb

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om sommarjobb.

Kontaktuppgifter

Klicka på plustecknet under rubriken för att hitta kontaktuppgifter till personer som kan svara på frågor om sommarjobb inom vård och omsorg. 

Sociala medier

Är du nyfiken på hur det kan vara att jobba i Västerviks kommun? Häng med våra medarbetare i deras vardag! Följ @vastervikskommun på instagram eller se mer under #140yrken #bästasommarjobbet

Länk till Västerviks kommun på instagram

Länk till Västerviks kommun på Facebook

Sidan senast granskad den 12 november 2021