Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

iPhone - Safari

  • På en iPhone öppnar du appen Safari. Klicka i adressfältet och skriv in det du vill söka på. Välj ett alternativ och läs om det du sökt på. Du kan ladda hem appen Google om du tycker om att söka via Google.

  • På en iPhone kan du välja att surfa privat eller inte i appen Safari. Om du surfar privat och stänger ner en flik kommer inte Safari ihåg sidorna du har besökt, din sökhistorik eller din autofyllinformation. Du byter läge genom att gå in i appen Safari. Klicka på de två rutorna som sitter ihop längst ner till höger. Klicka där det står flikar eller Startsida. Klicka sedan på Privat. Ändra tillbaka genom att klicka på de två rutorna och välj Privat. Klicka på Flikar och sedan på klar.

  • På en iPhone går du in på appen Safari. Klicka på de två fyrkanterna längst ner till höger. Den heter Flikhanteraren. Du får upp alla öppna flikar. Klicka på de små kryssen på varje ruta. Du kan via appen Inställningar och Safari välja hur de ska stängas automatiskt.

Sidan senast granskad den 5 januari 2024