Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

DORO - Inställningar

 • På en DORO går du in på appen Inställningar. Klicka på Allmänt alternativ. Klicka sedan på Avancerade inställningar. Klicka på Konton. Klicka på +Lägg till konto. Välj vilket sorts konto du vill lägga till och följ anvisningarna på skärmen. 

 • På en DORO hittar du dina lösenord genom att gå in på appen Inställningar. Klicka på Allmänt alternativ. Klicka sedan på Avancerade inställningar. Klicka på förstoringsglaset och sök på Lösenordshanterare. Klicka på ditt alternativ. Du kommer då till ditt Google-konto och kan se dina sparade lösenord. 

 • På en DORO klickar du på appen Inställningar. Klicka på Allmänt alternativ. Klicka sedan på Avancerade inställningar.Klicka därefter på Plats.Titta så det är påslaget högst upp till höger. 

 • På en DORO klickar du på appen Inställningar. Klicka på Allmänt alternativ. Klicka sedan på Skärmlås. Välj det sättet som du vill ha lösenord på telefonen. 

 • På en DORO klickar du på appen Inställningar. Klicka på Min startskärm. Klicka sedan på Min bakgrundsbild. Klicka på Ändra. Välj ett av alternativen Galleri, Levande bakgrund eller Doro-bakgrund. Välj den bild du vill ha som bakgrund och klicka på Bekräfta. Klicka sedan åter på Bekräfta för att få den nya bakgrunden på din telefon. 

 • På en DORO klickar du på appen Inställningar. Klicka på Allmänt alternativ. Klicka sedan på Avancerade inställningar. Klicka sedan på Lagring. Där kan du se hur mycket utrymme du har använt och hur mycket du har totalt. Har du ett minneskort i telefonen ser du även utrymmet på detta. 

 • På en DORO klickar du på appen Inställningar. Klicka på Ljudinställningar. Välj Min ringsignal. Klicka på texten som står till höger om Play-knappen. Klicka på en av signalerna och lyssna om du gillar den. När du hittar en signal du vill ha klickar du på Bekräfta. Sedan klickar du på Bekräfta igen. 

 • På en DORO klickar du på appen Inställningar. Klicka på Allmänt alternativ. Klicka sedan på Avancerade inställningar. Klicka sedan på Aviseringar. Välj en app i taget och bestäm hur du vill få aviseringar från den appen.

 • På en DORO klickar du på appen Inställningar. Klicka på Allmänt alternativ. Klicka sedan på Avancerade inställningar. Klicka på Mer. Klicka sedan på Mobil surfpunkt. Starta igång Mobil Wi-Fi-surfzon. Under Konfigurera trådlös surfpunkt ser du vad din telefon heter och vad du har för lösenord. 

 • På en DORO klickar du på appen Inställningar. Klicka på Min internetanslutning. Klicka på Wi-Fi. Välj det nätverket du vill koppla upp dig mot. Skriv in eventuellt lösenord och klicka på Bekräfta. Du ser sedan symbolen för WiFi högst upp på din telefon. 

 • Operativsystemet på en DORO heter Android. Du hittar din version genom att gå in på appen Inställningar. Klicka på Allmänt alternativ. Klicka sedan på Avancerade inställningar. Scrolla till slutet och klicka på Om telefonen. 

Sidan senast granskad den 29 februari 2024