Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Vikariepool SSK

Vi söker nu sjuksköterskor som är intresserade att arbeta vid behov i vår organisation.

Dina arbetsuppgifter


Vi söker timvikarier som kan arbeta flexibelt och med kort varsel inom våra verksamheter. Som sjuksköterska hos oss träffar du dina patienter i deras hemmiljö vilket ger en trygghet för patienten. Det är ett mycket rörligt arbete och vi gör hembesök i både stadsmiljö, lantlig miljö och i skärgården.

Vårt arbete innebär allt från enklare medicinska insatser till insatser med avancerad medicinsk utrustning och teknik. En del i arbetet är vård i livets slutskede. Som sjuksköterska utbildar du samt delegerar uppgifter och ansvar till personal på våra särskilda boenden och i hemtjänsten.
Du ansvarar för att följa upp och utvärdera de planerade insatserna. Vi arbetar i team där flera olika professioner samverkar kring patienterna. I teamen deltar omsorgspersonal, enhetschefer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor för att få en helhetssyn kring patienterna.

Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt jobb där du själv planerar och lägger upp ditt arbete. Det ger dig stor frihet i jobbet. Inom verksamheten pågår hela tiden ett utvecklingsarbete för att förbättra för våra patienter.

Din kompetens


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi söker dig som vill ha ett rörligt jobb, ta eget ansvar och jobba självständigt. Du åker själv på hembesök där du möter dina patienter och därför behöver du känna dig trygg i din roll och vara självgående i arbetet. Det är viktigt att du har en god empatisk förmåga, bra samarbetsförmåga och kan kommunicera med andra människor på ett lyhört och konstruktivt sätt. Rollen kräver också att du är trygg och stabil, att du har självinsikt och kan ta hjälp vid behov.

Du planerar ditt jobb självständigt vilket innebär att du behöver kunna organisera och prioritera i ditt arbete. Om situationen kräver det kan du behöva ändra din planering och därför är det viktigt att du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Övrigt


För den här tjänsten krävs det att du har B-körkort och vana att köra manuellt växlade bilar.

Vi håller löpande intervjuer under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Hälso- och sjukvårdsverksamheten

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tidsbegränsad

Omfattning:

Varierande

Tillträde:

Enligt överenskommelse till Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2024-06-09

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades onsdag 13 december 2023 av Frida Lönnbom

Sidan senast granskad den 19 september 2023