Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Invigning nya simhallen 14 januari

2022-12-30

Illustration med personer som idrottar och badar.

Nu är det dags att inviga den nya simhallen på Bökensved. Den 14 januari kl 10.00 öppnas den nya publikentrén upp för öppet hus och invigning. Det blir musikunderhållning, ballonger och simuppvisning. Bland annat kommer våra beslutsfattare tävla och den som kommer först i mål får klippa invigningsbandet.

- Det känns jätteroligt att öppna upp det nya och få en riktig invigning, säger Helene Lambertsson som är chef på simhallen. Det är en stor dag och något som inte händer så ofta. I dessa tider betyder en kommunal simhall extra mycket. Den ger värme, styrka och glädje för både barn och gamla.

Inför nyöppningen har hela simhallen varit stängd över jul och den nya delen smygöppnar redan första veckan på nya året. Under lördagsinvigningen den 14e kommer badet vara stängt under evenemanget men öppnar upp för allmänheten igen kl 13.00.

Under evenemanget väntas mycket folk och vi kan inte ta in fler än vad lokalen tillåter. Därför är det först-till-kvarn som gäller. Utanför finns simklubbens korvförsäljning och ballonger så långt det räcker.

Invigningen pågår mellan kl 10.00 – 12.00. Ingång från ”baksidan” inne på Bökensved vid den nya publikentrén.

Varmt välkommen!

Sidan senast granskad den 30 december 2022