Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Kom igång – För barn och unga med funktionsnedsättning

Barn och unga mår bra av rörelse och det är roligt att röra på sig tillsammans med andra.  I Västervik finns det många sätt för barn och unga med en funktionsnedsättning att få tips och inspiration till aktivitet för 2019 och 2020.

Hälsans stig

Promenadslingan är 4 km lång, och varje kilometer är skyltad. Det går att starta var som helst på slingan. En karta över Västerviks slinga finns att hämta på Västervik Tourist Center. Kartan finns också som pdf, se länk till höger. 

Ta med dig vänner och familj njut av skön promenad.

Fotboll för alla

Fotboll för alla är Västerviks fotbollsförenings senaste lag. Här är alla välkomna att delta på sina villkor. Laget tränar en gång i veckan. Vi ses vid sporthallen vid simhallen i Västervik.
Barn och ungdomsträning: onsdagar kl. 15.00-16:00.
Träning för seniorerna: onsdagar kl. 16.00-17:00.

Vi tränar fram till onsdagen 18/12, sedan är det juluppehåll. Träningen börjar igen 8/1 2020.
Vill du ha mer information, kontakta: cecilia.ring@vastervik.se eller telefon 072-538 36 87.

Rullstolsinnebandy

Vill du röra på dig och ha kul? Då är du välkommen att testa på rullstolsinnebandy! Alla är välkomna, oavsett om du sitter i rullstol eller kan gå. Rullstolar finns att låna!

Vi ses på söndagar mellan 15.0016.30 i Bökensveds idrottshall.
Kontakta Stefan om du vill vara med: steve_karlsson@hotmail.com eller 0733-858965.

Dans - energy kidz

Härliga danspass för dig med funktionsnedsättning. Testa olika dansstilar och utveckla känslan för form, rytm och rörelse genom enkla danskombinationer och improvisation. Rekvisita används för att göra dansen roligare. Varje människa är unik och allt sker efter deltagarens egen förmåga. Ta med vattenflaska, bra skor och sköna lediga kläder.
Ledare: Lena Strömbäck är utbildad undersköterska och har stor erfarenhet att undervisa inom dans. Kontakta DanZvett 070- 5521553.

Föreningar med parasport

Föreningar som bedriver föreningsverksamhet anpassat för person med funktionsnedsättning hittar du på länken nedan.
Parasport.se.

Sidan senast granskad den 11 april 2019
Innehållsansvarig: Robert Holmstedt