Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Vill du bli familjehem?

Som familjehem tar du emot barn och unga som behöver en annan uppväxtmiljö för en kortare eller längre tid. Familjehemsföräldrar är vanliga trygga, stabila människor med ett stort hjärta och engagemang. Är du intresserad av att bli familjehem? Här kan du läsa mer om vad det innebär och hur du anmäler ditt intresse.

Varför ska du bli familjehem?

Det är fullt förståeligt att känna att du har fullt upp med ditt eget livspussel, att familjehem är något för den "perfekta familjen" eller att det bara känns som ett krävande och tungt åtagande som inte ger så mycket tillbaka.

Men sanningen är den att den perfekta familjen finns inte, visst det tar både tid och är ett stort och ibland krävande åtagande, men att hjälpa ett barn eller ungdom ger otroligt mycket tillbaka. Genom att öppna ditt hem för ett behövande barn gör du skillnad på riktigt samtidigt som du får uppleva mycket glädje och utvecklas som person.

Är du intresserad?

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Familjehemssekreterare
Michael Fasth
Familjehemssekreterare
Annika Petersson
Familjehemssekreterare
Ramona Gustavsson
1:e socialsekreterare / gruppledare
Camilla Lindersson


Så hanterar Västerviks kommun personuppgifter

Sidan senast granskad den 20 maj 2024