Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Vit logotyp för BARK mot grön bakgrund.

BARK Västervik 2024

Sommaren kickstartas med festivalen BARK i Västerviks kommun. Det kommer att bjudas på över 50 evenemang, från barkbåtar till arkitektritade vindskydd, varje dag hela juni.

Festivalen är en satsning på arkitektur, kultur och konst. Namnet BARK är en förkortning där ARK står för arkitektur och B för bark som i sin tur syftar på just TRÄ som är materialet i fokus.

Startskottet för BARK sker i samband med invigningen som äger rum lördagen 1 juni under Västervik Outdoor Festival på Västervik Resort. De efterföljande festivalevenemangen visar upp en stor bredd av aktiviteter från lokala föreningarna, konstnärer och andra samarbetspartners.

Deltagarna kommer kunna delta, uppleva och inspireras genom föreläsningar, workshops, vandringar och utställningar, för att nämna några.

Alla BARK-evenemang finns att upptäcka på vastervik.com

BARK arrangeras av kulturenheten på Västerviks kommun i samarbete med Västervik Framåt och med stöd från Tjustbygdens Sparbank.

Sidan senast granskad den 21 november 2023