Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Dukat bord för föreningslivet öppnar igen

2020-10-07

Efter att coronaviruset under våren gjorde att Västerviks kommuns föreningssatsning Dukat Bord ställdes in har kommunen nu beslutat att återuppta mötena. Därmed får föreningar återigen en möjlighet varje månad att föra dialog med flera delar av kommunen utifrån varje förenings frågeställningar.

De kommunala verksamheter som bjuder in till Dukat bord är: Landsbygds- och skärgårdsutvecklare Malin Ohlsson; Idrotts- och föreningsstrateg Anders Östlund; kultursamordnare och verksamhetschef för fritidsgårdarna Mårten Öhrling och projektledare för Yrkesvärd samt integrationsverksamhetens föreningslots Johannes Löf.

Vi tar emot frågor och synpunkter om allt som föreningarna kan behöva diskutera med sin kommun. Mötena genomförs vid ett bestämt tillfälle per månad med alternerande veckodagar, säger landsbygdsutvecklaren Malin Ohlsson, som fortsätter:
Det går att träffa oss fysiskt i Gröna Rummet på Mejeriet i Västervik. Eller så kan vi föra dialogen via digital plattform. Där har vi möjlighet att ringa upp frågeställarna från våra föreningar.

De planerade tillfällena under hösten 2020 är:

  • Måndag 19 oktober klockan 16-18. 
  • Tisdag 17 november klockan 16-18. 
  • Onsdag 16 december klockan 16-18. 

Föreningar som har frågor till kommande möten meddelar detta via mejl till någon av nedanstående mejladresser. Du får då en ett svar med tid under nästkommande möte för att föra dialog med kommunen.

 

Sidan senast granskad den 7 oktober 2020