Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Årets stipendiater 2020

2020-10-19

Ett stort grattis till årets stipendiater! Under måndagens kommunfullmäktige delades stipendierna ut till årets ideella samhällsutvecklare, årets föreningsledare och årets kulturstipendiat. Vinnarna är beslutade av kommunstyrelsen. 

Årets ideella samhällsutvecklare 2020 - Malin Lööw Johansson

Malin Lööw Johansson har alltid konstruktiva idéer, ett glatt humör och har en kämparanda för bygden. Hennes engagemang sträcker sig långt utöver vad en lanthandel gör i vanliga fall. Hennes insatser är värdefulla för bygden. Malin är så mycket mer än bygdens handlare. Hon är dess motor.

Malin utanför lanthandeln i Odensvi

Årets föreningsledare 2020 - Michelle Hultgren, Västerviks bordtennisklubb

Michelle Hultgren är en fantastisk ungdomsledare, som via sitt ideella engagemang i Västerviks Bordtennisklubb lyft klubbens ungdomsverksamhet till nya nivåer. Med sin positiva inställning och sitt pedagogiska ledarskap har ungdomarna utvecklats enormt i sin sport.

Porträtt på Michelle

Årets kulturstipendiat 2020 - Calle Åstrand

Calle har med stort engagemang för Västerviks kulturliv högst medvetet uppdaterat och breddat Visfestivalen utan att tappa fokus, texterna är fortfarande det centrala i valet av artister. Han har också utvecklat ytterligare arrangemang för en breddad målgrupp i samma anda. Är även verksam som uppmärksammad manusförfattare och regissör. 

Porträtt på Calle

Stort grattis till årets stipendiater, tack för allt ni gör för Västerviks kommun!

Sidan senast granskad den 19 oktober 2020