Värdegrund för Kalmar läns fritidsledare

Lisa Svensson (tjänstledig)
lisa.svensson@vastervik.se

Värdegrund för Kalmar läns fritidsledare

• Vi arbetar kreativt för att stärka ungdomars självkänsla och ge dem verktyg för livet. Tillsammans skapar vi aktiviteter som ger möjlighet till nya upplevelser och erfarenheter.

• Vi bygger verksamheten på allas lika värde och vi bemöter varandra med respekt, hänsyn och tolerans. Vi strävar efter att alla ska känna sig rättvist behandlade.

• Vi strävar efter en verksamhet som känns välkomnande och trygg. VI arbetar för att alla ska känna glädje, gemenskap och möjlighet till delaktighet.

• Vi söker aktivt samverkan med andra komponenter för att ständigt utvecklas och möta nya behov. Vi väljer att se möjligheter, även i svårigheter.

• Vi strävar efter att vara närvarande vuxna som låter alla känna sig sedda och hörda, bygger relationer, sätter gränser och är goda förebilder i en drogfri verksamhet.

Sidan senast granskad den 29 mars 2019
Innehållsansvarig: Johan Söderlind