Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Loftahammars Omsorg AB

Verksamhetens mål och speciella inriktning

Vår uppgift är att du som behöver omsorg och service ska kunna känna dig trygg och omhändertagen på ett professionellt och positivt sätt. Du ska bli bemött och respekterad på bästa sätt. Tillsammans formar vi insatserna så att du får guldkant i tillvaron.

Så här arbetar vi med kvalitet

Att du som kund blir nöjd är en förutsättning för oss. En bra kontakt och ett nära samarbete även med anhöriga innebär att kvalitén bibehålls. Vi arbetar aktivt med genomförandeplanen. Vi arbetar i team med kommunens sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och handläggare.

Kontinuitet när det gäller personal och tider

Vi är en liten personalgrupp. Det självklara är att du ska känna igen oss och vara trygg med den omsorg vi ger dig. Vi arbetar med ett flexibelt tänkande där det är du som avgör och bestämmer hur din dag ska se ut.

Personal och kompetens

Antal anställda: 5

Kapacitetstak: 700 timmar per månad.

Personalens grundutbildning: Undersköterska

Erfarenhet av liknande verksamhet: Vi har utbildning i psykisk hälsa-äldre, psykiatri, demensutbildning, palliativvård samt många års erfarenhet och arbetet inom äldreomsorgen.

Specialkompetens: Demenssjukvård, palliativvård och psykisk ohälsa.

Språkkunskaper: Svenska, engelska och ett flertal andra språk.

Tjänster som erbjuds

  • Service
  • Personlig omvårdnad

Tilläggstjänster

Utökade städtjänster, RUT.

Geografiska områden

  • Loftahammar
Sidan senast granskad den 25 april 2024