Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Mera Resurs

Hos Mera Resurs möter du som kund medarbetare med engagemang, respekt och ansvar. Vi tar hand om dig i din vardag. Vi är hemtjänsten nära dig! 

Verksamhetens mål och speciella inriktning

Vårt mål är att du som kund hos oss får en lättare vardag med vår hemtjänst nära dig. Du får vara med i planeringen och påverka utförandet av dina insatser. Vi är flexibla i vårt arbete och kan anpassa oss efter dina behov och utefter att dina behov också förändras. Vår specialitet är att du som kund har möjlighet att själv följa med vid handling och om du ha några ärenden på stan. 

Så här arbetar vi med kvalitet

På Mera Resurs ser vi helheten. Vi vill erbjud det våra kunder önskar. En service i form av städ, tvätt och handling samt personlig omvårdnad allt utformat utifrån dina behov och önskemål. Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär för dig som kund att du har en eller två personer som har mest kontakt med dig.

Kontinuitet när det gäller personal och tider

Dina kontaktpersoner ansvarar och är de som tar hand om dig i första hand. Vår erfarenhet visar att vårt arbetssätt ökar tryggheten hos dig som kund.

Personal och kompetens

Antal anställda: 23

Kapacitetstak: 3 300 timmar per månad.

Personalens grundutbildning: Undersköterska

Erfarenhet av liknande verksamhet: Särskilt boende, hemtjänst, LSS-funktionsstöd och personlig assistans.

Specialkompetens: Demensvård, psykisk ohälsa och palliativ vård.

Språkkunskaper: Svenska, engelska, arabiska, turkiska och tyska.

Tjänster som erbjuds

  • Service
  • Personlig omvårdnad

Tilläggstjänster

Hushållsnäratjänster: RUT-tjänster för dig som är kund hos oss. Extra städ, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, flytthjälp, administrativt stöd.

Geografiska områden

  • Västervik Norr
  • Västervik Söder
Sidan senast granskad den 30 maj 2024