Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Liten och stor

 Barn på öppna förskolan

Välkommen till öppna förskolan Liten och stor. Vi är en del av Familjecentralen. Övriga delar på Familjecentralen är MHV, BHV och socialtjänsten.

Information

 

Sommartider

Vecka 28 är de öppet måndag (8/7) och torsdag (11/7), stängt övriga dagar. Stängt från måndag 15/7 till tisdag 6/8. Öppet som vanligt från onsdag 7/8. TREVLIG SOMMAR!

Babymassage

Hjälper dig att knyta an ännu bättre till ditt barn mellan 0-4 månader genom den så viktiga beröringen. Kursen leds av en utbildad instruktör. Fem kurstillfällen. Avgift 350 kronor. I avgiften ingår en flaska massageolja.Du anmäler ditt intresse till öppna förskolan på mobilnummer: 0730-639688. Varmt välkomna!

Tvillingträff

Två gånger per termin träffas vi tillsammans med BHV-sköterskor. Här får du möjlighet att träffa andra tvillingföräldrar och utbyta erfarenheter, tips och praktiska råd med andra. 

”Lill-gruppen”

Ibland kan extra stöd i föräldrarollen vara till stor nytta för nyblivna föräldrar. Detta kan du få genom att anmäla dig till ”Lill-gruppen” till exempel genom din BHV-sköterska. Familjecentralens socionom och öppna förskolans förskollärare håller i denna grupp. Vi träffas cirka 10 gånger under en termin och antalet medlemmar i gruppen är begränsat för att det ska vara just en liten grupp.

Sidan senast granskad den 24 maj 2024