Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Vi söker pigga pensionärer som vill sommarjobba

2022-05-30

Det finns fortfarande lediga platser för dig som vill sommarjobba inom kommunens omsorger. Eftersom vi har fått signaler om att det finns många äldre som är sugna på att jobba extra vänder vi oss särskilt till dig som har ett långt yrkesliv bakom dig. Vi vet att du har mycket att bidra med i form av mognad och livserfarenhet!

Brukare och anställd inom äldreomsorgen

Ett jobb inom omsorgerna betyder ett jobb på gruppboenden eller särskilt boenden eller inom personlig assistans och hemtjänst. Det är ett jobb där man gör skillnad på riktigt, där man får möjlighet att bidra till livskvalitet och en meningsfull vardag för andra.

Just nu upplever många kommuner i Sverige att det är brist på personal inom omsorgerna. Samtidigt är den ordinarie personalen trött efter pandemiåren och i behov av semester. Västervik är inget undantag och vi har vakanser att fylla runt om i kommunen.

Vi ställer inga särskilda krav på erfarenhet eller utbildning för att sommarjobba hos oss. Däremot att det viktigt med personlig mognad och ett intresse för att arbeta med människor – att ge omvårdnad och service till äldre och personer med funktionsvariationer. Det kan handla om att hjälpa till med sådant som dusch och påklädning, städning, handling och matlagning liksom att hitta på roliga saker.