Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Vi söker pigga pensionärer som vill jobba extra!

2023-05-17

Vi behöver fler vikarier som vill hjälpa till och jobba extra med att ge omsorg till äldre och personer med funktionsvariationer. Det är extra värdefullt att få in dig är pensionär och har lång livs- och arbetserfarenhet bakom dig.

Lena är pensionerad från sitt jobb som säljare och hoppar in och jobbar extra i nattpatrullen och som vak i Gamleby. Hon får ett sms när hon behövs och kan tacka ja eller nej beroende på vad som passar henne, utan att känna dåligt samvete om hon inte kan. Lena berättar:

Jag älskar att få lyssna till äldre människors historier. Det är en härlig och skön känsla att jag kan hjälpa till så deras tid blir så bra som möjligt i slutet av livet. Jag känner mig behövd, värdefull och får så mycket tillbaka samtidigt som pengarna jag tjänar sätter en liten extra guldkant på pensionärslivet.

Vi söker dig som gillar att jobba med människor

Vi söker dig som har ett långt yrkesliv bakom dig och kan bidra med erfarenhet och mognad. Du behöver inte ha jobbat inom just omsorgen tidigare. Det viktiga är att du är intresserad av att ge omvårdnad och service till människor som behöver dig. Det kan handla om att hjälpa till med dusch och påklädning, att städa, handla och laga mat och att hitta på roliga saker. Att bidra till livskvalitet och en meningsfull vardag helt enkelt. 

Är du intresserad?

Läs mer och kontakta oss här!

Sidan senast granskad den 17 maj 2023