Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Sound Healing 7:e maj

2023-04-11

Tillsammans med Föreningen Kultur i Fokus och Eventolot anordnar Magnus Karlsson en Soundhealing Concert på Bryggaren. Start: 16:30

Biljett hittar du här: https://billetto.se/e/soundhealing-consert-biljetter-819568

De kommer att spela på många olika instrument med stor variation av klanger och rytmer blandat med tonsatta mantran. Till hjälp harMagnus Karlsson sin musikkollega Erik Ström och de kommer bjuda er på en ljudresa in i er själva där allt kan hända.

Vad är Soundhealing?

Människan har sedan urminnes tider använt sig av ljud och toner för att finna inre harmoni. Spelat och dansat tillsammans till trummor vid olika ceremonier. Använt klangskålar och dess himmelska ljud för att främja healing och meditation. För att nämna några exempel. 

Soundhealing/ Ljudbad, är intuitivt skapande av musik, ljud, toner och rytmer från urinstrument, såväl som från den kraftfulla mänskliga rösten. De ljud som skapas blir som en väv av övertoner och vibrationer som påverkar oss människor djupt in på cellnivå och klingar ann med vårt eget energifält. Den resonans som uppstår av vibrationer som möter varandra hjälper till att balansera och återställa vårt energifält så att kroppen kan läka sig själv.

By getting deep into sound we find the doorway to silence....
- Ta med något att ligga på exempelvis liggunderlag eller yogamatta.
- Varm filt
- Något att lägga över ögonen
- Bekväma kläder
- Kudde
- Vattenflaska
- Ett öppet sinne och nyfikenhet