Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Vi söker volontärer till BANK! Street art festival 2021

2021-05-17

Konstnär som  målar en vägg

Du har nu chans att göra en ideell insats och i gengäld bli en viktig del av BANK! Street art festival i vår södra kommundel. Orter där internationella konstnärer kommer att skapa väggmålningar är Gunnebo, Ankarsrum, Hjorted och Totebo!

Västerviks kommun kommer att genomföra sin tredje gatufestival 13-19 juni 2021. 

BANK! genomförs med stöd av Tjustbygdens Sparbank och i samverkan med fastighetsägare och andra lokala aktörer.

Vad innebär det att vara volontär?

Din uppgift som volontär är att utifrån en checklista ha koll på konstnärernas arbetsplats så att deras arbete flyter på. Då det oftast innebär att konstnärerna arbetar ensamma så är volontärens närvaro mycket viktig. Som volontär får du även delge eventuella besökare information om konstnären och vad som gäller med restriktioner utifrån coronaläget. Du kommer att få all information som behövs samt kontaktuppgifter till projektledningen så du känner dig trygg med uppgiften!

När behövs din hjälp?

Festivalen pågår 13 och 19 juni. Eventuellt med några dagars förlängning i början och slutet. Varje dag finns det 3 pass att välja mellan, förmiddag ca 9-12:30, eftermiddag ca 12:30-16 eller kväll ca16-19. Du väljer förstås själv hur många pass som du vill bidra med !

Hur anmäler jag mitt intresse?

Kontakta Kerstin Rollsjö via mejl kerstin.rollsjo@vastervik.se eller ring 0490 - 25 55 04

Välkommen som volontär! 
Sidan senast granskad den 17 maj 2021