Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Mobilapp för att meddela ditt barns tid

2021-04-26

OBS! Gäller dig som nyttjar förskola och fritids från vecka 20.

Vi har en god nyhet. Både för dig och för oss som planerar dagarna blir livet enklare om vi på ett smidigt sätt kan kommunicera vilka tider ditt barn är hos oss. Därför lanseras i maj ISTs mobilapp IST home skola för att registrera schema.

IST home skola är en lättanvänd och effektiv app för att förenkla det dagliga arbetet för både vårdnadshavare och personal inom förskola och fritidshem.

För dig som vårdnadshavare är den största förändringen att du kommer att lämna in ditt barns schema via appen IST home skola. Det är också viktigt att du uppger rätt inkomst och familjebild. Det görs fortfarande på Västerviks kommuns hemsida via e-tjänsten IST – Förskola, fritidshem och nattomsorg.

Under vecka 18 och 19 kommer IST vara stängt för att föra över uppgifter till det nya systemet. Under vecka 20 startar det nya systemet. I överföringen av uppgifter kommer tyvärr inte ditt barns schema med. Vi är därför tacksamma för att du under vecka 19 laddar hem appen och skriver in ditt barns schema.

Börja med att ladda ned appen IST home skola på din telefon. På den här adressen https://isthome.se/faq/ finns information om hur du lägger in och skickar schemat till förskolan eller/och till fritidshemmet. Här finns även svar på många vanliga frågor om appen.

Du som inte har tillgång till dator eller telefon skickar in barnets schema på papper till förskolan eller fritidshemmet. Vid ex. sport-, jul- och påsklov, skapas ett temporärt framtida schema, som skall gälla under den perioden och det är du som vårdnadshavare som lägger in det.

Vi ser fram emot att köra i gång den nya appen IST home skola i vecka 20!

Sidan senast granskad den 26 april 2021