Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

HipHop på Mejeriet

2021-10-01

Söndag den 10 oktober gästas Mejeriet av Daniel Rörström och Mario Perez Amigo. I våras var det många av kommunens barn och ungdomar som mötte dem under Hiphopveckan som var ett samarbete mellan Kulturskolan, Skapande skola och Mejeriet Ung. Nu gör de alltså ett återbesök och ger möjlighet till nya möten. 

Ett porträtt av Daniel Rörström i en svart t-shirt med armarna i kors.

Foto av Nikolaj Frantassiev

DANS

Daniel Rörström är professionell dansare, pedagog och koreograf. Han har dansat med världsartister såsom The Black Eyed Peas och svenska artister såsom Danny Saucedo, EMD, BOUNCE och Darin. Han är också en fantastisk pedagog med barn och ungdomar och han kommer erbjuda gratis danslektioner för barn från f6 upp till vuxna! 

RAP OCH BEAT-MAKING

Mario Perez Amigo är professionell dansare, pedagog, musikproducent, koreograf, beat-maker och emcee. Marios musik har spelats över hela världen i olika dansbattles och dansföreställnignar. Han har gjort musik till ”Battle” på Netflix, olika dokumentärer ,tv-reklam och TV!  Han har dansat/jobbat med artister såsom: Shakira (US), David Lindgren, Agnes, Adam Tensta, Eric Saade och Martin Stenmark. Mario kommer erbjuda gratis workshops i musikproduktion från årskurs 6 upp till gymnasiet. 

Anmälan till lektionerna kan med fördel göras i Kulturskolans kurskatalog. Genom att skapa ett konto får ni även tillgång till ett gratis digitalt hiphopmaterial som kommer att ges ut under hösten. Det går också bra att anmäla sig i caféet på Mejeriet.

 

Sidan senast granskad den 1 oktober 2021