Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Årets valborgsfirande sänds digitalt

2021-04-30

Fredag 30 april är du varmt välkommen att fira valborg med oss digitalt på ett smittsäkert sätt. Det traditionella valborgsfirandet vid Fiskaretorget i Västervik där vi brukar samlas i tusentals för att fira vårens ankomst med eld, sång och dans ställs in även i år. Men traditionen lever ändå vidare även om det detta år kommer att bli en digital version av Valborgsfirandet.

Annie och Tekla kommer guida oss igenom ett program med årets vårtal, sång från Kulturskolans sånggrupp Arioso, Västerviks manskör och en sprakande eldshow från Westervik Twirling troup. Sändningen släpps klockan 11 på valborgsmässoafton och finns att se när som det passar dig på Västerviks kommuns facebook-sida och här på vastervik.se. 

Västerviks kommun på Facebook

Varmt välkommen att ta del av denna sändning där vi hälsar våren och sommaren välkommen!

 

 (Klicka på länken "visa på facebook" om videon inte spelas upp direkt. Sändningen är tillgänglig för alla - du behöver inte vara inloggad eller ha konto på Facebook för att se den)

 

Sidan senast granskad den 30 april 2021