Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Stort intresse för öppet hus

2019-03-19

I fredags öppnade Campus Västervik portarna för alla intresserade. Många tog chansen att hälsa på och prata om de utbildningar och forsknings- och samverkansprojekt som ingår i campus breda verksamhet.

Blivande studenter, skolelever, politiker, journalister och andra nyfikna tog sig till Campus Västerviks öppet hus under fredagen. De fick bland annat chansen att prata med studie- och karriärvägledare, koordinatorer och adjunkter om de utbildningar som campus erbjuder. För den som vågade fanns möjlighet att ta blodprov från en verklighetstrogen arm.

Dagen bjöd på en insyn i hela verksamheten, som utöver utbildningar också omfattar forskning och utveckling, samverkansprojekt och andra satsningar.

Vi har öppet hus i dag för att visa vilken bred verksamhet Campus Västervik har. Och allt det här handlar om att tillgängliggöra högre utbildning och forskning, berättade campuschef Jerry Engström.

På fredagen öppnade också ansökan till höstens programutbildningar och kurser. Ansökningstiden gäller fram till och med den 15 april.

Sidan senast granskad den 19 mars 2019