Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Nyöppnat Sport- och fritidsbibliotek i kommunens regi

2019-01-23

Sport- och fritidsbiblioteket öppnade i januari. Här kan du låna allt möjligt inom sport och fritid. Allting är begagnat och skänkt av invånare, föreningar och sponsorer. Du får låna sakerna i två veckor och får tillfälle att prova på både helt nya sporter och gamla favoriter.

Biblioteket är öppet tisdagar och torsdagar. Här finns hjälpsam personal i form av Anneli Lindström och Cecilia Ring. Du kan låna allt möjligt, så som skridskor, skidor, hopfällbara cyklar, skateboard, bowlingklot, golfklubbor, tennisracket, hjälmar och brädspel. Det finns utrustningr för både stora och små.

Har du gamla sport- och fritidssaker som inte kommer till användning så tar biblioteket tar gärna emot dem. De kan skänkas på plats i Karstorp eller i blå tunnor märkta Sport- och fritidsbiblioteket. Cecilia och Anneli slipar skridskor och i anslutning till lokalen finns en verkstad där saker kan tas om hand och rustas upp. Genom att lämna in dina begagnade saker gör du en insats för miljön och bidrar till en aktiv fritid för många.

Sidan senast granskad den 23 januari 2019