Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Ny termin på Campus Västervik

2019-08-16

På måndag den 19 augusti öppnar vi upp portarna för en ny termin här på Campus Västervik. Det kommer innebära många nya studenter och självklart en hel del gamla. Några nya utbildningar tillkommer och självklart återkommer våra trotjänare.

19 augusti hälsar vi våra nya förskollärarstudenter hjärtligt välkomna. Det ska bli fantastiskt kul att ha dom här. Det blir äntligen en återkomst för lärarutbildningen på Campus Västervik. Samtidigt hälsar vi studenterna i termin två, fyra och sex på sjuksköterskeprogrammet välkomna tillbaka efter sommarledigheten.

2 september hälsar vi sedan de nya studenterna på sjuksköterskeprogrammet, socialpedagogiska programmet och maskiningenjörsprogrammet välkomna. Samtidigt återkommer sjuksköterskestudenterna i termin tre och fem efter en välbehövlig sommarledighet. Även studenterna i termin två och tre på det socialpedagogiska programmet återkommer efter sin sommarledighet.

4 september startar utbildningen till specialistundersköterska – med inriktning äldre. Utbildningen "Certifierad produktionstekniker" tjuvstartade lite och började den 15 augusti. Vi är enormt glada över att ha även er på plats.

16 september börjar kursen "Handledning – en grundläggande introduktion", som vänder sig till den som handleder och undervisar studenter och medarbetare. Och 18 september börjar studenterna på specialistutbildningen till distriktssjuksköterska sin utbildning.

Vecka 45 kommer sedan kursen "Ledarskap" att starta. Här finns det fortfarande möjlighet att söka en plats. Söker gör du på studera.nu.

Detta är ett litet smakprov över vad som kommer att hända på Campus Västervik under hösten. Vill du veta mer och få information om nya händelser så prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Hjärtligt välkomna till Campus Västervik!

Sidan senast granskad den 16 augusti 2019