Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Västerviks kommun arrangerar drop in-frukost för ideella krafter i kommunen den 5 december

2018-11-09

Onsdag 5 december uppmärksammar FN Frivilligdagen över hela jordklotet och Västerviks kommun passar på att visa uppskattning för de som med ideella krafter skapar mening för andra i kommunen med en frukost på Stadshotellet.

- Vi har ett riktigt härligt och livaktigt föreningsliv i vår kommun och det här är en av de aktiviteter som vi planerar för att ge kommunens eldsjälar en extra uppskattning och inspiration, säger Johannes Löf, föreningslots på Västerviks kommun.

Frukosten står uppdukad i lokalen Utsikten på Best Western Plus Västerviks Stadshotell mellan klockan 07 och 09.30, volontärerna får komma och gå när det passar för var och en.

Under frukosten kommer Aron Schoug Öhman, doktorand på Stockholms Universitet, att hålla flera miniföreläsningar på temat ”Att leda och motivera ideella” på cirka tio minuter. På ett separat evenemang samma kväll håller Aron en längre föreläsning på samma tema för den som vill höra mer.

Kommunens tjänstepersoner som arbetar med föreningsfrågor finns på plats för samtal, diskussioner och frågor. Arrangemanget sker i samarbete med Tjustbygdens Sparbank och på plats finns också Sparbanksstiftelsens Lotti Jilsmo som arbetar med frågor som har med föreningsliv att göra.

Sidan senast granskad den 9 november 2018