Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

E-tjänsten för förskola och fritidshem har nu öppnat

2018-02-01

Barn- och ungdomsförvaltningens nya e-tjänst för förskola och fritidshem är nu i skarp drift. I den nya tjänsten kan vårdnadshavare ansöka om barnomsorg, säga upp sin plats och ändra schema, familjeförhållande och inkomst.

Målet med införandet av förskola och fritidshems e-tjänst är att öka användarvänligheten och medborgarservicen, samt underlätta kommunikationen mellan vårdnadshavare och förskola/fritidshem.

Under perioden 1 – 10 februari behövs föräldrarnas hjälp med att lägga in sitt/sina barns schema på nytt i det nya systemet, eftersom detta inte förs över automatiskt vid övergången från Dexter till den nya e-tjänsten.

Information via e-post

Alla ärenden som gäller placeringar kommer från och med nu att hanteras i e-tjänst för förskola och fritidshem. För att du ska få information om bland annat platserbjudande och schema måste du ange en e-postadress. Det är också viktigt att du kontrollerar dina kontaktuppgifter så bekräftelsemail och notiser skickas till rätt adress. Kontrollera och fyll i dina uppgifter under rubriken ”Min sida - mina uppgifter”.

 

Sidan senast granskad den 1 februari 2018