Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Barnscen i Stadsparken

2018-08-21

Bild på dansare från teaternTa med hela familjen på en dans- och musikhappening i Stadsparken! Teatern är helt gratis och rekommenderas för barn från fyra år.

Teaterns handling

Uppsättningen "Blommornas vals" är en tidsenlig och glad färd med dansakrobatiska blommor från Big Winds rabatter. Tillsammans med DJ Klorofull och Super Kirskål intar de dekorativa och egoistiska blommorna spelplanen.

Det är en vacker och anarkistisk samling plantor i fräck framfart genom parker och scener. En musikalisk blomstafett som tycks vägra stanna. De egensinniga blommorna gör allting, men lovar ingenting - forutom underhållning och fantasi att inspireras av.

Aktiviteter efter föreställningen

Efter föreställningen, cirka 14.45, blir det uppvisning och prova på med Västerviks gymnastikförening. Naturum Västervik finns också på plats med "plankton eller plast, är det små djur som rör sig i vattnet eller små, små plastbitar?" Bli en strandstädare och vinn en pin!

Tid: Lördag 1 september klockan 14.00

Plats: Scenen i Stadsparken, Västervik

Gratis! Rekommenderas för barn från fyra år och uppåt.

Sidan senast granskad den 21 augusti 2018