Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Vill du tycka till om Gamleby?

2017-06-27

Hur kan centrala Gamleby bli mer attraktivt att besöka och handla i? Nu pågår en enkätundersökning som ska fånga upp idéer och förslag. Enkäten riktar sig till dig som bor, arbetar, studerar eller av någon annan anledning besöker Gamleby.

Enkäten är en del i ett projekt som ägs av Västervik Framåt och delfinansieras av Sparbanksstiftelsen samt Västerviks kommun. Projektet ska undersöka hur Gamleby kan utvecklas som service- och besöksort i kommunens norra del och sker i samarbete med fastighetsägare och företagare i centrala Gamleby. Per Sjöstrand är projektledare och han berättar att enkäten redan efter några dagar har fått många svar med bra förslag och synpunkter.

- Det har gått över förväntan redan, säger Per Sjöstrand. Svaren kommer att vara till stor hjälp för oss i det fortsatta arbetet med att utveckla centrala Gamleby. De som främst har svarat är kvinnor mellan 20 och 50 år, vi vill gärna ha in fler förslag och idéer från män samt yngre under 20 år och äldre över 50 år.

Enkäten finns att hitta på hemsidorna för Gamleby intresseförening, gamleby.se och kommunens hemsida, vastervik.se samt på Facebook via Västervik Framåt, NyaGamleby och Västerviks kommun. Du hittar den också via länken nedan.

Enkätundersökning för idéer och förslag kring utveckling av centrala Gamleby

För mer information kontakta:

Per Sjöstrand, projektledare Västerviks kommun
0490-255368
per.sjostrand@vastervik.se

Sidan senast granskad den 27 juni 2017