Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Dags att söka miljöstipendiet 2017!

2017-01-19

Måsar vid vattenArbetar du, eller någon du känner till, aktivt för att förbättra miljön i Västervik? Nu har du möjlighet att föreslå vem som ska få kommunens miljöstipendium i år.

Syftet med stipendiet är att uppmuntra insatser för miljön och ge uppskattning och uppmärksamhet till dem som arbetar för en bättre miljö i Västerviks kommun. Stipendiet är ett engångsbelopp på upp till 12000 kronor och ett diplom.

Vem kan få stipendiet?

Den eller de som gjort en viktig insats för miljön i Västerviks kommun. Enskilda personer, grupper, föreningar eller företag kan tilldelas stipendiet. Den miljöförbättrande insatsen kan till exempel vara nya arbetsmetoder, naturmiljöarbete eller pedagogiskt arbete.

Hur söks stipendiet?

Ett skriftligt förslag till stipendiat ska lämnas till miljö- och byggnadsnämnden senast den 18:e april 2017. Motivera varför den du föreslår förtjänar årets miljöstipendium. Skicka gärna med dokumentation som styrker motiveringen.

Förslag skickas till:
Västerviks kommun
Miljö- och byggnadskontoret
593 80 Västervik

Märk kuvertet med ”Miljöstipendium”.

Det går också att mejla till mbn@vastervik.se med ”Miljöstipendium” i ämnesraden.

För mer information kontakta:

Carolina Stalebrant, miljöchef

carolina.stalebrant@vastervik.se

Sidan senast granskad den 19 januari 2017