Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Nya möjligheter för att betala för parkering med telefon i Västerviks kommun

2022-08-31

Från och med den 1 september kommer det att vara möjligt i Västervik att välja mellan tre olika bolag som har upphandlats för telefonparkering med app eller sms.

Förutom bolaget Easypark så kommer även Parkster och ePARK att kunna användas för elektronisk parkering. Tjänsten är gratis för användaren och du betalar bara parkeringsavgiften till Västerviks kommun och en avgift för en pappersfaktura om du inte har valt någon annan betalningsmetod. Du hittar appen på de plattformar där du hämtar appar och kan även läsa mer på de länkar som finns nedan.

Det finns flera fördelar med att parkera med telefonen. Du skapar ett konto hos någon av de leverantörer som har avtal med Västerviks kommun, Då behöver du bara ange dina person- och fordonsuppgifter vid ett tillfälle och du väljer då betalningsmetod. Du kan välja att starta och avsluta din parkering från valfri plats och betalar bara då för den tid ditt fordon varit parkerat. Du kan ha fler fordon kopplat till ett användarkonto.