Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Höstlov med Kulturskolan

2022-10-17

Återvunna materialKreativa workshops & Konsert!

Prova på att skapa instrument i kreativa workshops med lera och återvunna material, testa att spela tanbour och gå på konsert! Dagarna avslutas med ett vernissage där konstverken ställs ut.  Gästpedagoger är Maryam Javidmehr (Tanbour, Iran), Avin Omar (Kurdistan) och Micheal Lee Sørenmo­ (Korea, slagverk).

Torsdag 3/11

kl 10-13.00 Prova på att skapa musikinstrument i lera

Kreativ workshop på Werkstan för dig som är mellan 6- 70 år, eller kom hela familjen! Det krävs ingen erfarenhet! Vi hjälper dig att komma igång och bygga ditt dröminstrument. Vi tar paus efter behov.

kl 17-18.00 Prova på att spela tanbour och trummor

Kl 18.00 Konsert,

Var? Magasinet på Bryggaren

Två kvinnor håller i stränginstrumentEn musikalisk dialog mellan kurdiska, persiska och koreansk musiktraditioner. I denna suggestiva konsert förflyttas vi till det urgamla Persien, bland annat med hjälp av stränginstrumentet tanbour som existerat i princip oförändrat i 5000 år.

Fredag 4/11

kl 11-14.00 Prova på att skapa musikinstrument i återvunna material

Kreativ workshop på Werkstan för dig som är mellan 6- 70 år, eller kom hela familjen! Det krävs ingen erfarenhet! Vi hjälper dig att komma igång och bygga ditt dröminstrument. Vi tar paus efter behov.Vi hjälper er att komma igång och bygga era dröminstrument av återvunna material. Vi tar paus efter behov.

 

 

 

Sidan senast granskad den 17 oktober 2022