Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Första musikmötet

Nils-Inge och CamillaKulturskolan har verksamhet i musik som riktar sig till barn från 6 år-7 år. Verksamheten består av två delkurser som förbereder barnen i musik. Målet är att slussa in eleven i musikens värld på ett spännande och roligt sätt. Vi vill ge eleven möjlighet att prova på flera instrument innan man bestämmer sig för vilket man vill spela.

Musikverkstan

Musikverkstan riktar sig till dig som är 6-7 år och är nyfiken på musik. Det här är en förberedande kurs inför framtida musicerande och passar utmärkt som en grund inför Prova-på-kursen där du sen får börja prova olika instrument lite mer.

Prova-på-kurs

Det här är en möjlighet för dig som är 8-9 år och som inte ännu valt vilket instrument du vill spela. Under en termin får du bekanta dig med olika instrument inom stråk- och blåsfamiljerna för att se vad som passar just dig bäst. Kanske har du redan gått Musikverksta´n och fått en försmak av de olika instrumenten men det är inget krav.

Sidan senast granskad den 27 oktober 2014