Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Bra att veta

Undervisningen sker i grupp eller enskilt. Du erbjuds minst 26 lektioner per läsår.
I avgiften ingår också spel i ensemble eller orkester för de flesta instrument. Man får börja spela i ensemble efter någon/några terminers undervisning.

Nyanmälan

Anmälan sker genom att man bokar en kurs i vår kurskatalog Study along. 

Studyalong hämtar sin uppgifter från skatteverket, är barnet fosterhemsplacerad eller har skyddad identitet kan vi hjälpa dig manuellt med anmälan i studyalong.  

Priser och betalning 

Priset för kulturskolans kurser framgår i kurskatalogen. I kundvagnen visas det totala priset samt eventuella övriga avgifter.

Bokningsbekräftelse 

När du bokar din plats får du en bekräftelse till din angivna e-postadress med information om plats, tid, dag och lärare. Har du inte fått en bekräftelse via e-post, var vänlig kontakta kulturskolan. 

Betalningsvillkor
Köpet genomförs och bokningen är klar när du betalar med valt betalningssätt eller när du godkänner betalning via faktura 
Fakturering av elevavgift för Västerviks kulturskola sker med 30 dagars betalningsvillkor. Efter förfallodatum tillkommer en dröjsmålsavgift på fakturan.

Ingen påminnelse skickas ut. Fakturan skickas hem inom 30 dagar efter kursstart.  

Avanmälan

Sker om eleven tackar nej till sin bokade plats. 

Avgiften betalas för en hel termin, även om eleven går oregelbundet eller slutar.

Anstånd med betalning kan fås om föräldrar begär.

Hyra av instrument

Kulturskolan har ett stort antal instrument som kan hyras ut. Det kan vara bra till en början att hyra instrument av Kulturskolan för att känna efter att man valt rätt. Större instrument som piano och trumset finns ej till uthyrning.

OBS! NY POSTADRESS

Kulturskolan har ny postadress

VÄSTERVIKS KOMMUN

KULTURSKOLAN

59380 VÄSTER VIK

Sidan senast granskad den 8 februari 2023