Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Pressmeddelande: Barn- och utbildningschef Kalle Söderberg lämnar Västerviks kommun till sommaren

2015-12-10

Kalle Söderberg har arbetat fyra år som Barn- och utbildningschef i Västerviks kommun och har nu bestämt sig för att gå vidare i yrkeslivet.

- Jag och min fru har bestämt oss för att våga leva ut vår dröm. Vi har länge önskat att bo på Gotland och jag har alltid någon gång i yrkeslivet velat pröva att stå på egna ben. Min fru avslutar sin tjänst nu till sommaren och det känns då som rätt tillfälle för oss att genomföra våra drömmar. Jag lämnar Västervik stolt över våra elevresultat och det fantastiska arbete som alla medarbetare dagligen utför på våra förskolor och skolor. Ett arbete som har medfört att elevresultaten har fortsatt utvecklas positivt samtidigt som vi tillsammans har arbetat med att ställa om organisationen utifrån de ekonomiska förutsättningarna, säger Kalle Söderberg.

Kommundirektör Anders Björlin kommenterar Kalle Söderbergs beslut;

- Kalle har varit en chef som alltid har haft elevernas bästa för ögonen. Jag vill tacka Kalle för hans arbete i Västerviks kommun och önska honom all lycka till i sin fortsatta karriär och sitt nya liv på Gotland. Kalle kommer stanna kvar på sin anställning till och med 30 juni 2016 och därmed finns det goda förutsättningar att han kan vara behjälplig i en bra överlämning till hans efterträdare.

Rekryteringsprocessen efter en Barn- och utbildningschef startar så fort som möjligt.

För mer information, vänligen kontakta

Anders Björlin

Kommundirektör
0490-25 41 07
anders.bjorlin@vastervik.se

Kalle Söderberg

Barn- och utbildningschef 
0490 25 42 07, 0703 35 81 71
kalle.soderberg@vastervik.se

Richard Mårtensson

HR-chef
0490-25 40 79
richard.martensson@vastervik.se

Sidan senast granskad den 10 december 2015