Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Tjust Grön Omsorg

Välkommen till oss! Om du vill göra något betydelsefullt och känna att du behövs för någon annan så har du möjlighet till det hos oss. ”Att vårda istället för att vårdas”. Att ge mat och pyssla med djuren är de viktigaste arbetsuppgifterna hos oss. 

Vi har kor, hästar, får, dvärggetter, kaniner och höns. En hund och några katter finns också hos oss. Det finns även ett växthus och en trädgård att pyssla i. Det finns möjlighet till hantverk och pyssel av olika slag, vävning, sömnad och målning bland annat. En liten butik har vi också där vi kan visa upp och sälja det som vi tillverkar.

På gården finns det alltid något som behöver lagas och byggas, så även arbete med hammare och spik förekommer. En åktur med traktorn brukar vara en populär sysselsättning. Fina promenadvägar i skogen finns också inpå knutarna.

Vi har 8 heltidsplatser. Tyvärr kan vi inte erbjuda verksamheten till dig som är rullstolsburen då framkomligheten på gården är begränsad.

Gården ligger mitt emot bygdegården i Getterum, 5 km söder om Hjorted.

Mat och måltider

Lunch får du ta med dig. Det finns frys/kyl och spis/micro i vårt trivsamma kök. Kaffe bjuder vi på, något gott till fixar vi tillsammans.

Personal

Vi är för närvarande två handledare på gården. Vår kompetens är sjuksköterska, lantbrukare och brandman.

Kom gärna och besök oss !

Sidan senast granskad den 30 juni 2022