Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Kompetensutveckling för ledare och yrkesverksamma

Campus Västerviks båda akademier för ledare och yrkesverksamma kan användas som en motor i arbetet med kompetensutveckling.

Yrkesakademin

Genom Yrkesakademin kan du som arbetar inom ett yrke eller är på väg in i en verksamhet bygga på din kompetens. Yrkesakademin erbjuder kurser, seminarier och andra aktiviteter. Du kan ta del av utbudet under flera tillfällen. På så sätt blir det enkelt för dig att planera in och ta eget ansvar för din kompetensutveckling. 

Kurserna inom yrkesakademin blir tillgängliga under våren 2024.

Ledarskapsakademin

Genom Ledarskapsakademin kan du som är, eller funderar på att bli, ledare eller chef en möjlighet att utvecklas på hemmaplan.

Vi erbjuder kurser och seminarier som ska bidra till ledarutveckling, oavsett tidigare erfarenhet. Akademins utbud riktar sig till alla verksamheter, privat som offentlig i Västervik med omnejd. Vi ser en stor nytta med att mötas över gränser och kunna utbyta erfarenheter som utvecklar rollen som ledare, oavsett vilken verksamhet man arbetar inom.

Ta del av Ledarskapsakademins utbud

Sidan senast granskad den 13 oktober 2023