Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Flera studenter som umgås på Campus Västervik.

Varför välja Campus Västervik?

Varför välja Campus Västervik?

Funderar  du på att börja plugga hos oss? Vad roligt! Det finns många fördelar med att gå en utbildning just här:

Ät kakan och ha den kvar

Vill du studera och samtidigt bo i vår vackra lilla skärgårdsstad, Västervik? Genom Campus Västervik har du möjlighet att bo här, utan att behöva välja bort utbildning. Win Win!

Välj bland flera lärosäten

Varför bara välja utbildningar från ett universitet eller högskola, när du kan välja bland flera? Vi samverkar med ett antal lärosäten. Det gör att vi kan erbjuda utbildningar från det universitet, den högskola eller yrkeshögskola som är bäst på just de utbildningar som vi behöver i kommunen

Jobbet väntar på dig

Du har mycket stora chanser att få jobb efter utbildningen. De allra flesta av våra studenter har jobb när de tar examen. Det är en viktig trygghet för många. Vi erbjuder bara utbildningar som ger kompetens som arbetsmarknaden har efterfrågat. Arbetsgivarna här behöver dig!

Fina studiemiljöer och mycket stöd

Hos oss är studenten i fokus! Det betyder att vi arbetar målmedvetet för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss, samtidigt som du klarar dina studier. Vi jobbar med kvalitet på bred nivå: Allt från att ha fina, fräscha lokaler, modern teknik och personal på plats som hjälper till med allt som rör hela studietiden. Och våra dörrar är alltid öppna! 

Lagom är bäst!

Till skillnad från distansutbildning, som innebär att du sitter hemma och pluggar ensam, har du på Campus Västervik en plats att vara på. Du studerar tillsammans med studiekamrater, som du kan få stöd av och lära känna. Du får vara här, även efter föreläsningarna, för att plugga, göra grupparbeten med mera, i lugn och ro. Men till skillnad från ett stort lärosäte har du nära till allt. Studior och grupprum, personalen, Servicecenter och Campus Café, till exempel. 

Sidan senast granskad den 2 maj 2024