Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Biblioteket på Campus Västervik.

Campus bibliotek

På Campus Västervik har vi ett ett litet bibliotek för dig som studerar hos oss. Här kan du som hitta böcker som är kopplade till ditt program.

Här hittar du kurslitteratur

Söker du kurslitteratur till din utbildning? Det finns flera sätt för dig att hitta den litteratur du behöver. Här följer några exempel:

Låna eller köp på Campus Västervik

På biblioteket hos oss finns viss obligatorisk kurslitteratur och referenslitteratur att låna. Det är upp till de universitet och högskolor som vi samverkar med att skicka litteratur hit. Därför finns böcker kopplade till vissa kurser och utbildningar men inte till alla. På Campus Västervik finns också ett bokskåp med begagnad litteratur som tidigare studenter säljer. Kika gärna i skåpet. Om du hittar böcker du vill köpa finns telefonnumret till säljaren så att du enkelt kan swisha. Har du en bok som du inte längre behöver och vill sälja vidare genom bokskåpet? Prata med vår personal i receptionen.

Använd ditt lärosäte

Universitet och högskolor har bibliotek och erbjuder dig som är student hjälp och service för att du ska hitta rätt kurslitteratur. Kontakta ditt lärosäte för att få hjälp.

Låna eller beställ via kommunalt bibliotek

På kommunala bibliotek, till exempel Västerviks stadsbibliotek, finns kurslitteratur att låna. Hittar du inte det du söker är det möjligt att göra en beställning av böcker till biblioteket via ett formulär. Kontakta ditt lokala bibliotek för att veta mer.
Västerviks stadsbibliotek

Köp ny eller begagnad litteratur

Den mesta kurslitteraturen finns att köpa. Du kan vända dig till fysisk eller nätbaserad bokhandel eller till sajter som säljer begagnad litteratur. Exempel på återförsäljare är:
Studentapan

Campusbokhandeln

Bokbörsen

Akademibokhandeln

Bokus

Adlibris

Glöm inte e-böckerna!

Mycket kurslitteratur finns i dag att hitta som e-böcker. De kan vara lättare att låna eller köpa än fysiska böcker. Sök på bibliotek eller nätbokhandel efter den litteratur du behöver som e-bok.

Sidan senast granskad den 2 maj 2024