Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
FHS-miljön på Campus Västervik.

Funktionen för hållbar studietid – FHS

På Campus Västervik är vi måna om att du som läser en utbildning här ska må bra under studietiden. Om du upplever utmaningar i studierna, mår dåligt eller har frågor som rör pedagogiskt stöd – men inte vet vart du ska vända dig – är du välkommen att kontakta Funktionen för hållbar studietid (FHS).

Information och stöd

Vi hjälper dig att hitta rätt typ av information och stöd, som finns vid ditt lärosäte, och vart du kan vända dig. Boka gärna ett kartläggande samtal med någon av våra studentkoordinatorer, kring din situation och dina behov.

Hos FHS finns även information och material kopplat till en hållbar studietid. Du kan exempelvis låna taktila hjälpmedel för rastlösa händer och fötter, läsa i vår litteratur kring studieteknik eller hur du kan främja studiero. Här hittar du dessutom tips på lokala aktiviteter för att främja balansen mellan studier och fritid.

Här finns FHS på Campus Västervik

FHS-miljön är förlagd på andra våningen på Campus Västervik. FHS-miljön består av en öppen social yta i anslutning till studentkoordinatorernas kontor. Utrymmet är öppet alla dagar i veckan och studentkoordinatorena är på plats måndag–fredag, klockan 07:30–16:30. 
Kom och hälsa på!

Sidan senast granskad den 13 oktober 2023