Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Ny yrkeshögskoleutbildning startar på Campus Västervik i höst!

2024-01-11

Till hösten 2024 startar utbildningen Produktionsteknik på Campus Västervik. Utbildningen sker genom samverkan med Nova utbildning, FoU & Affärsutveckling som fått utbildningen beviljad av Myndigheten för yrkeshögskola (MYH).

För vår del är det en viktig pusselbit i vår kompetensförsörjning på lång sikt att det skapas möjligheter för våra medarbetare att utvecklas samtidigt som de också kan jobba kvar i verksamheten”, säger Adéle Lantz, HR Business Partner på SAAB Barracuda.

Det är mycket positivt att vi i regionen får möjlighet att kompetensutveckla nuvarande och nya medarbetare inom olika yrkesgrupper. Inom industrin är vi glada att YH-Utbildningen Produktionsteknik, kommer fortsätta minst två omgångar till.” Magnus Wirzén AB POD.

Utbildningen Produktionsteknik kommer att starta hösten 2024 med fysiska träffar i Västervik. Utbildningen går på halvfart och pågår i två och ett halvt år. Som produktionstekniker ansvarar man bland annat för att stödja produktionen operativt med teknisk problemlösning och att vara delaktig i det praktiska arbetet med installation och igångkörning av ny utrustning och nya produktionsflöden.

Kontakt

Utbildningskoordinator
Benny Ahlsén
Campuschef
Jerry Engström

Olga Maskenskaya, ansvarig utbildningskoordinator, Nova utbildning, FoU & Affärsutveckling
E-post: olga.maskenskaya@oskarshamn.se
Telefon: 010-35 60 173

Sidan senast granskad den 11 januari 2024