Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Bild på två händer som håller i en mugg med texten "like a boss".

Ledarskap, 7,5 hp

Är du nyfiken på ledarskap, kommunikation och att kunna övervinna ledarskapsutmaningar på nya sätt? På den här kursen får du både teoretiska och praktiska kunskaper om det.

Du läser om ledarskap och ledarstilar, grupprocesser och teambuildning och utvecklar din förmåga att analysera olika frågeställningar inom områdena. Du studerar samband mellan kommunikation och gruppers utveckling. I kursens praktiska moment tränar du på att diskutera och argumentera för ställningstaganden och tack vare det utveckla djupare förståelse och kunskap.

Så funkar det

Kursen går på sen eftermiddag/kväll. Du får räkna med att vara på Campus Västervik en dag per vecka för föreläsning tillsammans med dina studiekamrater. Kursen innehåller även grupparbete. Föreläsningarna är direktsända med möjlighet för dig som student att ställa frågor muntligt till läraren under pågående föreläsning. Examination sker genom muntlig redovisning av grupparbetsuppgift.

På Campus Västervik kan du tillsammans med dina studiekamrater också använda våra öppna studieytor och grupprum för egna studier eller grupparbeten. Ett sådant utbyte med andra ökar dina chanser att lyckas med studierna.

Läs mer på Högskolan i Halmstads webbplats

Sidan senast granskad den 7 juni 2024