Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Fyra personer som sitter i samtal.

Utvecklande ledarskap (UL)

Är du chef eller ledare och längtar efter inspiration och verktyg för att utveckla ditt ledarskap? Behöver du fylla på med kunskap och förmåga för att utveckla dina medarbetare och ge en högre effektivitet i organisationen? Då kan kursen Utvecklande Ledarskap vara något för dig!

Utvecklande ledarskap (UL) är en forskningsbaserad ledarmodell framtagen av Försvarshögskolan. UL bygger på modellen ”Transformerande ledarskap”, ett modernt ledarskap som kännetecknas av ömsesidig påverkan med en öppen dialog, relationsbyggande och närvaro med fokus på långsiktighet och hållbarhet. UL inriktar sig på ledarens förmåga att vara ett föredöme, att visa personlig omtanke, att inspirera och motivera, eftersom vi nu vet att motivation, prestation, ansvar och effektivitet snarare påverkas av inre motivation och drivkrafter, än genom konventionellt ”krav-belöning-kontroll” -ledarskap.

Du får som deltagare en fördjupad analys, individuell spegling och feedback på ditt ledarskap utifrån ett unikt och exklusivt koncept (360° - ULL Utvecklande Ledarskap Ledarbedömning), som lyfter fram din potential på ett konkret sätt. Från kursen UL går du med förnyad inspiration och konkreta verktyg, bla en handlingsplan för att utveckla ditt ledarskap. Den tillsammans med andra uppgifter till fördjupningsdagen bidrar till att utbildningen gör skillnad på riktigt! UL används idag inom både offentlig förvaltning (kommuner, sjukhus, myndigheter) och privata företag. UL har en stor spridning i Sverige och har mycket gott rykte om att verkligen bidra till ett gott ledarskap och organisatoriska resultat.

Omfattning

3 sammanhängande dagar + 1 dag, där den fjärde dagen (fördjupningsdagen) genomförs cirka 2 månader efter dag 3. Kursen ges på plats på Campus Västervik. Schemalagda dagar är 12-14 november, uppföljning 16 januari

Kostnad

Early bird-pris för kursen är 18 000:- (ordinarie pris: 19 500:-) plus moms per deltagare.
I avgiften ingår feedbackinstrumentet 360° (ULL Utvecklande Ledarskap Ledarbedömning), två återkopplingar, utbildningsmaterial samt lunch och fika. Kursen genomförs som externat. 

Kursledare

Fredrik Fleetwood med erfarenhet från större organisationer (13 år i S-E-Banken) och mindre organisationer (bla vd inom IT-branschen). Fredrik är UL-handledare sedan år 2013 och arbetar idag som ledarskapsutvecklare. 

Peter Göransson har bland annat jobbat som Turistchef i Astrid Lindgrens Vimmerby och kommer senast från en anställning som Företagsrådgivare på Västervik Framåt AB. Har även varit verksam som coach, föreläsare och workshopledare genom företaget Tofvehult – a way of life. 

Anmälan

Early bird-pris till och med 30 september.
Anmäl dig via formuläret

Sidan senast granskad den 7 juni 2024