Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

E-tjänster och blanketter

Söker du en e-tjänst eller en blankett på vår webbplats? Du hittar länkar till dem direkt på varje webbsida som har en tjänst kopplad till innehållet på sidan. Alla våra e-tjänster och blanketter finns också samlade i vår e-tjänstportal Mina sidor. 

E-tjänster

När du utför ett ärende via en e-tjänst, gör du det digitalt, när som helst på dygnet. När du signerar din ansökan eller anmälan med din e-legitimation, går ärendet digitalt direkt till en handläggare. Genom att logga in på Mina sidor kan du följa dina ärenden, göra kompletteringar eller skicka meddelande till handläggaren. 

Blanketter

För vissa ärenden har vi blanketter i pdf-format. Du fyller i blanketten på din dator, skriver ut den på den skrivare och skriver under den för hand. Blanketten skickas sedan in till Västerviks kommun på den adress som står på blanketten. Ärenden som skapas vid inskickad blankett går inte att följa via Mina sidor.

Sidan senast granskad den 31 maj 2021