Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Simhallen håller stängt 12 december till 2 januari

2022-11-10

Det är snart dags för den nya simhallen att öppna upp. För att förbereda det och få en säker övergång behöver vi hålla stängt även i den gamla delen under några veckor.

Den nya simhallsdelen ska stå klar den 2 januari och då påbörjas också renoveringen av den gamla simhallsdelen. Omklädningsrummen kommer att finnas kvar och för att komma till den nya delen behöver vi bygga en provisorisk gångpassage som känns trygg och säker.

- Det är förstås olyckligt att det behöver ske just under jullovet, säger Helene Lambertsson på Simhallen, men för att hinna öppna tills skolorna startar i januari behöver det göras nu. Det blir ju också en vecka på jullovet då man kan bada i den nya delen.

- Denna vinter kommer vi även dra ner på användningen av våra bastuanläggningar som bara kommer att vara öppna på Söndagar. Det är en del i det elbesparingspaket som kommunen beslutat om, säger Helene Lambertsson. Relaxen kommer att vara öppen för damer på lördagar och för herrar på söndagar.

Omklädningsrummen kommer att vara tillgängliga för Actics gymbesökare under stängningstiden men de kommer inte ha tillgång till bastun.

För mer information kontakta

Helene Lambertsson

0490-25 55 43

Helene.lambertsson@vastervik.se

Sidan senast granskad den 10 november 2022