Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Vi söker fler trygga vuxna - anmäl ditt intresse till att bli familjehem

2024-06-05

Det finns många barn i Västerviks kommun som av olika skäl inte kan bo hos sina biologiska föräldrar. Därför behöver vi fler trygga famnar som vill öppna sina hem för ett barn i behov av en trygg vardag. Vi söker hem som kan erbjuda trygghet, stabilitet och kärlek till ett barn eller en tonåring, för några månader eller under hela uppväxten.

Vi söker dig som är en trygg och stabil vuxen med ett stort hjärta och engagemang. Det är fullt förståeligt att känna att du har fullt upp med ditt eget livspussel, att familjehem är något för den "perfekta familjen" eller att det bara känns som ett krävande och tungt åtagande som inte ger så mycket tillbaka.

Men sanningen är den att den perfekta familjen finns inte, visst det tar både tid och är ett stort och ibland krävande åtagande, men att hjälpa ett barn eller ungdom ger otroligt mycket tillbaka. Genom att öppna ditt hem för ett behövande barn gör du skillnad på riktigt samtidigt som du får uppleva mycket glädje och utvecklas som person.

Läs mer om vad det innebär att bli familjehem

Är du intresserad?

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Familjehemssekreterare
Michael Fasth
Familjehemssekreterare
Annika Petersson
Familjehemssekreterare
Ramona Gustavsson
1:e socialsekreterare / gruppledare
Camilla Lindersson


Så hanterar Västerviks kommun personuppgifter

Sidan senast granskad den 5 juni 2024