Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Premiär för Godmorgon hela Västervik

2024-02-05

På torsdag, den 8 februari, är det äntligen dags för Västerviks kommuns första näringslivsträff ”Godmorgon hela Västervik”. På scenen kommer nye näringslivschefen Pontus Lindblom att leda programmet, samtidigt som han gästas av flera näringslivsrepresentanter.

Med bara dagar kvar till Godmorgon hela Västervik är förberedelserna i full gång. Deltagarna kommer att bjudas på ett smörgåsbord med allt som den nya organisationen har att erbjuda.

– Det är med glädje och ödmjukhet som vi nu kickar igång det nya näringslivsarbetet. Stora förändringar har skett och det ska bli så roligt att tillsammans diskutera allt spännande som vi har framför oss, säger näringslivschefen Pontus Lindblom.

På morgonens agenda står alltifrån presentation av den nya näringslivsavdelningen och dess inplanerade aktiviteter, till hur uppdragen kommer att fördelas med Västervik Framåt som tidigare jobbade med de näringslivsrelaterade frågorna, och en ordentlig Campus-dragning med campuschefen Jerry Engström.

– Vi kommer även anordna en workshop där frågestund kombineras med dialog för att samla in tankar och idéer från deltagarna.

Godmorgon hela Västervik är alltså startskottet för kommunens nya näringslivsarbete. Hur kommande näringslivsträffar kommer utformas i framtiden är däremot inte hugget i sten, utan arrangörerna hoppas kunna inspireras ihop med deltagarna och hitta givande gemensamma lösningar.

– Jag ser oerhört mycket fram emot att träffa er alla och lyssna in hur vi tillsammans kan fortsätta utveckla Västerviks näringsliv! Varmt välkomna, hälsar Pontus Lindblom.

Information om Godmorgon hela Västervik

Var? Campus Västervik

När? Torsdagen den 8 februari

Tid? 07.30-09.00

Missa inte att anmäla dig senast måndagen den 5 februari!

Anmälningsformulär för Godmorgon hela Västervik

Mer information om nya näringslivsavdelningen

Sidan senast granskad den 5 februari 2024