Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Hoppa till innehåll

Magnus Johansson belönas med utmärkelsen Årets handledare 2023!

2023-08-30

Magnus Johansson får i år ta emot pris som årets handledare inom Vård- och omsorgscollege i Kalmar län. Magnus uppmärksammas särskilt för att han med sitt pedagogiska sätt, lugn och trygghet alltid ser elevernas styrkor och lyfter deras förmågor och kompetenser.

Vård- och omsorgscollege uppmärksammar varje år engagerade och kunniga handledare genom att dela ut detta pris. För andra året i rad går priset till en medarbetare i Västerviks kommun.

Magnus Johansson jobbar som omsorgspersonal på det särskilda boendet Birka, en verksamhet inom omsorgen för funktionsnedsatta. Magnus fick ta emot priset från Vård- och omsorgscollege på sin arbetsplats av sin närmsta chef Jenny Ringberg och socialchef Joakim Nyman.

För att bli nominerad ska handledaren uppfylla tre kriterier:

  • Vara engagerad i förbättringsarbete i samverkan mellan utbildning och arbetsliv.
  • Bidra till ett hälsofrämjande arbetssätt.
  • Skapa en kreativ och stimulerande arbetsmiljö.

Motiveringen till Magnus som årets pristagare

Magnus brinner för sitt arbete och har ett stort engagemang. Med sin breda erfarenhet och sitt pedagogiska arbetssätt företräder han verksamheten på ett bra sätt. Han pratat alltid gott om sin arbetsplats och är ett bra föredöme för studerande, nuvarande och framtida kollegor.

Magnus är pedagogisk, engagerad och lyhörd vilket gör att han ser varje person och bemöter sina kollegor, brukare och studerande professionellt. Kvalitet och bemötande är saker som är viktiga för Magnus för att brukarna ska få det så bra som möjligt och känna trygghet.

Han har en god förmåga att engagera och därigenom skapa en stimulerande arbetsplats med utrymme och fina möjligheter för kreativitet. Magnus är en inspiration för sina elever genom sitt sätt att vara och den tid han ger varje elev. Han är pedagogisk, lugn och trygg och ser elevernas styrkor och lyfter deras förmågor och kompetenser.

Han är helt enkelt en stjärna. Därför har juryn beslutat att utse Magnus till Årets Handledare 2023 inom Vård- och omsorgscollege Kalmar län!

Sidan senast granskad den 30 augusti 2023